You have an invitation from VLS! April’s Lakeside Wonders Camping Trip

Are you tired of the hustle of city life? Do you want to find somewhere for relaxation? Then VLS has the solution for you.

On April 16-17, we organized a 2-day, 1-night camping trip at Lành farm which was founded in June 2020, located on a small peninsula in Trị An lake, next to Mã Đà forest, in Đồng Nai Nature Reserve. Coming to Lành farm, you will be completely immersed in nature here, away from the noise and dust of the city.

Along with entertainment activities organized by VLS, participants will have a chance to experience exciting sports activities, fantastic food, and friendship bonding mini-games, and also friendly culture talks. We hope to bring you the best experience and hope you will make the most of this trip this time before entering a new work week.

Please refer to some demo images for the upcoming excursion!!!

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

Bạn đang mệt mỏi vì cuộc sống ồn ào nơi phố thị? Bạn đang muốn thanh lọc cơ thể, thoải mái tâm hồn? Thế thì VLS có ngay giải pháp cho các bạn đây.

Vào 2 ngày 16-17/4, VLS tổ chức buổi cắm trại 2 ngày 1 đêm ở Lành farm. Lành farm được thành lập vào tháng 6, năm 2020, nằm ở một bán đảo nhỏ ở hồ Trị An, bên cạnh rừng Mã Đà, thuộc Khu bảo tồn Thiên nhiên Đồng Nai. Đến với Lành farm, các bạn sẽ hoàn toàn hòa mình với thiên nhiên nơi đây, tránh xa tiếng ồn và khói bụi của thành phố.

Cùng với các hoạt động vui chơi giải trí do VLS tổ chức, những người tham gia sẽ có cơ hội trải nghiệm những hoạt động thể thao thú vị, những món ăn hấp dẫn, cũng như là các trò chơi mang tính gắn kết tình bạn, cũng như là giao lưu văn hóa với nhau. Chúng tôi mong sẽ mang đến trải nghiệm tốt nhất và cũng mong rằng các bạn sẽ tận hưởng khoảng thời gian này cho bản thân trước khi bước vào một tuần làm việc mới.

Mời các bạn tham khảo một vài hình ảnh demo cho cuộc đi chơi sắp tới!!!

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

07/04/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments