Why Did Jonathan Choose to Study Vietnamese, an Understudied Language?

[Vietnamese below]
For those who are America, it is easy to explain why they choose to learn Spanish or Chinese. But Jonathan chooses to learn Vietnamese – an understudied language.
Let’s watch the video to know why he decided to learn Vietnamese.
————-
Đối với những học viên người Mỹ như Jonathan, việc học tiếng Tây Ban Nha hay tiếng Trung Quốc là điều rất dễ hiểu, nhưng Jonathan lại chọn học tiếng Việt – một ngôn ngữ không quá phổ biến.
Vậy lý do tại sao Jonathan lại chọn học tiếng Việt? Tất cả sẽ được bật mí trong video dưới đây nhé.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

20/06/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments