VLS Student’s Writing: Tim Hildebrandt’s

Tim Hildebrandt is a student from Germany.
He has been learning Vietnamese with Ms. Trang for 1 year.

Each lesson with Ms. Trang is always a “beautiful and happy moment”, as shown in the picture with their bright smiles.

Ms. Trang is not only a Vietnamese language teacher but she’s also a friend who share a lot of things about Vietnam to him.

Let’s read the letter that Tim gave to Ms. Trang on the occasion of 2021 Vietnamese Teachers’ Day.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.


———————
Anh Tim Hildebrandt là học viên đến từ Đức.
Mỗi buổi học trực tuyến với cô Trang luôn là một “khoảnh khắc đẹp và hạnh phúc”, như trong bức hình với hai nụ cười tươi rói của anh và cô Trang.

Không chỉ học tiếng Việt, anh còn được cô Trang chia sẻ nhiều thứ về văn hóa, đất nước và con người Việt Nam nữa.

Cùng xem bức thư mà anh Tim dành tặng cô Trang nhân ngày nhà giáo Việt Nam vừa qua nha.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

29/11/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments