VLS Student’s Writing: Main Huong’s

Main Huong is a Việt Kiều student of VLS who is currently living and working in Germany.

Main Huong has been studying Vietnamese online with Ms. Lai since October 2020.

Main Huong has always been grateful to Ms. Lai because she is not only the teacher teaching her Vietnamese but also a friend and a “therapist” helping her to overcome daily life difficulties.

Let’s read the letter that full of love and appreciation that Main Huong gave to Ms. Lai on Vietnamese Teachers’ Day.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

———–
Main Hương là một học viên Việt Kiều hiện đang sinh sống và làm việc ở Đức.

Chị Hương đã học tiếng Việt online cùng cô Lai từ tháng 10/2020 đến nay.
Chị Main Hương đã dành một tình cảm đặc biệt cho cô Lai bởi cô không chỉ là người dạy chị tiếng Việt mà còn là một người bạn, một “chuyên gia trị liệu”, giúp chị vượt qua những khó khăn trong cuộc sống hàng ngày nữa.

Cùng xem những lời nói đầy yêu thương và biết ơn mà chị Main Hương dành cho cô Lai trong ngày 20/11 vừa qua nha.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

25/11/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments