VLS’ Student’s Writing: Linzhong Xu’s

[Vietnamese below]

Linzhong Xu has been studying at VLS since he didn’t know anything about Vietnamese.
Until now, he is able to confidently use Vietnamese and even write the below article in just 5 minutes.
This is his opinion about the traditional markets in the modern life.
What about you? Do you think that traditional markets still exist with the proliferation of e-commerce platforms and online shopping?

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

—————
Là học viên theo học tiếng Việt tại VLS từ khi chưa biết một chút gì về tiếng Việt, đến nay anh Linzhong đã có thể tự tin sử dụng tiếng Việt và viết được những bài viết như hình ảnh bên dưới chỉ trong 5 phút thôi.
Bài viết là ý kiến của anh Linzhong về chợ truyền thống trong thời đại ngày nay.
Còn bạn, theo bạn thì với sự nở rộ của các sàn thương mại điện tử và mua sắm online thì chợ truyền thống có còn tồn tại lâu dài nữa hay không?

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

#vlstudies #markets #commerce #onlineshopping

16/03/2022

You May Also Like…

guest
3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
zelma
zelma
18 days ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://hdo.ai/DVMQq

zelma
zelma
5 days ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

zelma
zelma
2 days ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX