VLS Student’s Writing: Lee Lon Wong’s

[Vietnamese below]

Lee is a student from New Zealand. He has been studying Vietnamese at VLS for nearly 80 hours.

During the social distancing period, Lee was one of the students who actively participated in every VLS online event which he had also contributed some interesting ideas for.

Let’s read the writing that he expressed his sincere gratefulness to the two teachers, Ms. Trang and Ms. Trinh in the occasion of Vietnamese Teachers’ Day.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

—————-

Anh Lee là học viên đến từ New Zealand. Anh đã học tiếng Việt với VLS gần 80 giờ.

Trong thời gian giãn cách xã hội vừa qua, anh Lee là một trong số những học viên tích cực tham gia vào các event online của VLS và còn đóng góp thêm ý tưởng để chương trình của VLS có thêm nhiều điều thú vị hơn.

Cùng xem bài viết nhân ngày Nhà giáo Việt Nam 20/11 dưới đây mà anh đã dành để gửi lời cảm ơn chân thành của anh dành cho hai cô giáo của mình: cô Trang và cô Trinh.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

01/12/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments