VLS Student’s Writing: Jen’s

Kiều Duyên (Jen) là học viên Việt Kiều tại VLS chi nhánh quận 7.

Jen luôn là một học viên năng động và xuất hiện rất nhiều trong các hoạt động của VLS:
– Cuộc thi Craft-a-thon năm 2020
– “Ca sỹ” trong chương trình 20/11/2020
– Các video bài học của VLS

Và bây giờ là một tác phẩm xuất sắc không kém mà Jen dành tặng cho các giáo viên VLS nói riêng và toàn thể giáo viên nói chung trong ngày 20/11 vừa qua.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

—————–
Kieu Duyen or Jen is a Việt Kiều student VLS District 7.

Jen has always been an active student and appeared in many VLS activities:
– A contestant in 2020 Craft-a-thon Contest
– A singer at Teachers’ Day and VLS Anniversary Party.
– An actress in many video lessons of VLS.

And now, please welcome her next artwork that Jen made to give to the teachers on the Teachers’ Day. 

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

24/11/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments