VLS Student’s Writing: Heather’s

[Vietnamese below]
Heather is from America. She has been studying Vietnamese at VLS since December 2021.
Do you have any secret to learn a foreign language? For Heather, it is to study hard everyday. She also makes use of all tools and chances to practice the language as much as possible.
The following article is Heather’s secrets to learn a foreign language that she wants to share with everyone.
Let’s read and see if it works for you.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

Heather là học viên người Mỹ và đã học tiếng Việt với VLS từ tháng 12/2021.
Bạn có bí quyết gì để học tốt ngoại ngữ không? Với Heather thì bí quyết đơn giản đó là học chăm chỉ hàng ngày và tận dụng mọi công cụ để có thể được luyện tập ngôn ngữ đó mỗi ngày.
Bài viết dưới đây là những bí quyết để học ngoại ngữ mà Heather muốn chia sẻ đến mọi người.
Hãy cùng đọc và áp dụng xem nhé!

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

25/02/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments