VLS’ Students: Anh Justus

Anh Justus học tiếng Việt cùng VLS từ năm 2017 đến nay. Anh là một trong những học viên thông minh, hài hước và rất tích cực tham gia vào các hoạt động ngoại khóa.

Mấy ngày trước, anh đã tham gia 1 cuộc thi “thuần Việt” – Hương sắc ngày xuân và còn giành được giải nhì trong hạng mục “Trang trí mâm ngũ quả”.

Không giống như hình ảnh thường ngày với quần cộc áo thun, anh Justus hôm ấy trông cực bảnh trong bộ áo dài đỏ truyền thống Việt Nam.

Anh là một trong những đại diện cho người nước ngoài đang sinh sống và làm việc ở thành phố Hồ Chí Minh cùng tham gia giao lưu và học hỏi thêm về nền văn hóa cũng như Tết cổ truyền của người Việt.

Cùng xem một số hình ảnh của anh và đồng đội trong cuộc thi ấy nhé!


Justus has been learning Vietnamese at VLS since 2017. He is one of the smart and humorous students who always spend time participating in the extracurricular activities.

A few days ago, he participated in a very “Vietnamese” contest, named “Hương sắc ngày xuân” and also won the second prize in the category “Presenting a five-fruit tray”.

Unlike his usual image in shorts and T-shirt, Justus looked very cool that day in Vietnamese traditional costume – áo dài.

He is one of the representatives for foreigners living and working in Ho Chi Minh City to join in this contest and also has the chance to learn more about Vietnamese culture and Tet holiday.

Let’s see some pictures of him and his teammates in this competition!

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

13/01/2020

You May Also Like…

Vietnamese Lesson: TRỪ

Vietnamese Lesson: TRỪ

The video with skits below will help you understand how to use "Trừ" in daily conversation.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments