VLS’ Students: Anh Justus

Anh Justus học tiếng Việt cùng VLS từ năm 2017 đến nay. Anh là một trong những học viên thông minh, hài hước và rất tích cực tham gia vào các hoạt động ngoại khóa.

Mấy ngày trước, anh đã tham gia 1 cuộc thi “thuần Việt” – Hương sắc ngày xuân và còn giành được giải nhì trong hạng mục “Trang trí mâm ngũ quả”.

Không giống như hình ảnh thường ngày với quần cộc áo thun, anh Justus hôm ấy trông cực bảnh trong bộ áo dài đỏ truyền thống Việt Nam.

Anh là một trong những đại diện cho người nước ngoài đang sinh sống và làm việc ở thành phố Hồ Chí Minh cùng tham gia giao lưu và học hỏi thêm về nền văn hóa cũng như Tết cổ truyền của người Việt.

Cùng xem một số hình ảnh của anh và đồng đội trong cuộc thi ấy nhé!


Justus has been learning Vietnamese at VLS since 2017. He is one of the smart and humorous students who always spend time participating in the extracurricular activities.

A few days ago, he participated in a very “Vietnamese” contest, named “Hương sắc ngày xuân” and also won the second prize in the category “Presenting a five-fruit tray”.

Unlike his usual image in shorts and T-shirt, Justus looked very cool that day in Vietnamese traditional costume – áo dài.

He is one of the representatives for foreigners living and working in Ho Chi Minh City to join in this contest and also has the chance to learn more about Vietnamese culture and Tet holiday.

Let’s see some pictures of him and his teammates in this competition!

13/01/2020

You May Also Like…

Handayani Putri

Handayani Putri

The place is nice for learning Vietnamese language. They provide private lessons...so it's only me...

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments