VLS’ Student Writing: Jonathan’s

[English below]
Jonathan là học viên đến từ Mỹ. Jonathan đang sinh sống và làm việc tại Hà Nội nhưng đều đặn mỗi tuần đều dành 2 buổi để học tiếng Việt online với cô Hằng.
Bài viết “Nếu như tôi có 2 tuần rảnh rỗi” sẽ cho bạn thấy được tiếng Việt siêu đỉnh của Jonathan. Đồng thời bạn cũng sẽ thấy được tình yêu mà Jonathan dành cho những nơi mà anh ấy đã có cơ hội được đặt chân đến và có những trải nghiệm đặc biệt về văn hóa, lịch sử và con người ở những nơi này.
Jonathan is from the US. Jonathan is living and working in Hanoi, but he regularly spends at least 2 sessions per week learning Vietnamese Online with Ms. Hang.
You can see how good Jonathan at Vietnamese language via his writing named “If I Had 2 Free Weeks” which features some places that he had the chance to visit and have special experiences about culture, history and people.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

08/06/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments