VLS’ Student: TK Nguyễn

We’re so proud that our student, TK Nguyen, used 100% Vietnamese for a 40-minute interview.
Although he is very busy, he spend at least 3 days per week for Vietnamese online lessons at VLS with Ms. Thúy Anh.
Click to the article with full video to know more about his inspirational business stories in very influent Vietnamese.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

—————-
Rất tự hào khi học viên VLS tham dự một buổi phỏng vấn và sử dụng hoàn toàn tiếng Việt trong suốt hơn 40 phút.
Anh TK dù rất bận rộn nhưng luôn dành 3 buổi/tuần để học tiếng Việt online với cô Thúy Anh.
Hãy cùng xem bài phỏng vấn dưới đây để nghe những câu chuyện làm kinh doanh đầy tâm huyết và hoàn toàn bằng tiếng Việt một cách rất trôi chảy và tự tin của anh TK nhé!

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

24/05/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments