VLS’ Student: Michael Ostrow

[English below]
Anh Michael là học viên người Mỹ và anh vừa hoàn thành khóa học tiếng Việt 40h tại VLS Quận 1.
Anh Michael chọn học với 3 giáo viên tại VLS để được thử qua những phong cách dạy và giọng nói khác nhau của các giáo viên.
Cùng xem hình ảnh của anh Michael khi nhận được chứng nhận hoàn thành khóa học tại VLS nha.
Michael is from America. He had just finished his 40-hour Vietnamese course at VLS.
Michael decided to learn Vietnamese with 3 teachers to try out different teaching styles and accents.
Let’s see some photos of him receiving the certificate of course completion at VLS Main Campus.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

12/10/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments