VLS’ Student: Jenny shows us how to make kimchi

[English below]
Chị Jenny là học viên tại chi nhánh VLS Quận 1 từ tháng 5/2022 đến nay.
Là một người yêu thích việc viết lách nên chị Jenny rất chăm chỉ làm những bài tập writing để gửi cho giáo viên của mình.
Ở bài viết lần này, chị Jenny đã viết công thức làm kimchi Hàn Quốc – quê hương của chị.
Công thức khá đơn giản nên các bạn hãy thử áp dụng xem nhé.
Jenny has been learning Vietnamese at VLS District 1 Campus since May 2022.
She loves writing so much that’s why she always works very hard on every writing exercise.
This time, she shows us how to make traditional kimchi which is a very popular dish of her hometown – Korea.
The recipe is quite simple, so don’t forget to give it a try.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

07/10/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments