VLS’ Student: Benoit Cros

[English below]

Anh Benoit là học viên đến từ Pháp.

Dù đã có cơ hội qua Việt Nam nhiều lần nhưng lần này anh mới quyết định học tiếng Việt bởi anh trai của anh hiện đang sinh sống và làm việc ở Việt Nam.

Chỉ mới học tiếng Việt được 10 tiếng nhưng anh rất vui vì đã có thể nói chuyện đôi chút bằng tiếng Việt với các cháu của mình.

Anh phải quay về nước sau hơn 1 tháng ở Sài Gòn nhưng chắc chắn một ngày không xa sẽ quay lại để tiếp tục học tiếng Việt với VLS.
Tạm biệt anh Benoit, hẹn gặp lại sớm nhé!
————-
Benoit is a student from France.
Although he had the opportunity to visit Vietnam many times, he hasn’t learned Vietnamese until this time.

His brother is living and working in Vietnam so Benoit decided to learn Vietnamese to communicate with his brother’s Vietnamese family. And he did it after 10 hours learning Vietnamese at VLS.

Although, he has to be back to France but he makes a promise to come back Saigon one day to continue studying Vietnamese with VLS.

Goodbye and see you soon, anh Benoit.

#opportunity #learning #vlstudies #learnvietnamese

 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

04/10/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments