VLS’ Student: Adam Taylor

[English below]
Anh Adam là học viên đến từ Anh và đang theo học khóa học tiếng Việt tại VLS Quận 1.
Trong vòng 10 ngày, anh Adam đã hoàn thành khóa học 40h tại VLS và hoàn toàn tự tin để nói chuyện phiếm với các bạn nhân viên văn phòng tại VLS.
Cùng xem những hình ảnh đáng yêu của anh Adam khi nhận chứng nhận hoàn thành khóa học tại VLS nhé.
Adam is from England. He has been learning Vietnamese at VLS District 1 Campus.
He finished a 40-hour Vietnamese course within 10 days only and he is now confidently to chit chat with VLS’ staff member.
Let’s see how happy he is when receiving the certificate of course completion.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

14/10/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments