VLS’ Life: A fieldtrip to the local market

[English below]
3 học viên lớp nhóm của cô Ngọc Trinh đã có buổi ngoại khóa đến chợ địa phương để thực hành mua một số loại trái cây nhiệt đới của Việt Nam.
Trong lớp học của VLS, học viên được học những từ vựng, tình huống sát với thực tế, mà sau đó học viên hoàn toàn có thể tự tin áp dụng ngay vào đời sống hàng ngày.
Vì thế mà anh Joseph, chị Venetia và chị Hiroko chỉ mới học được khoảng 30 tiếng tại VLS nhưng đã hoàn toàn tự tin giao tiếp với những người bán hàng ở đây, đặc biệt anh, chị còn có thể trả giá không thua kém gì người địa phương nữa.
Ms. Ngọc Trinh’s group class had a fieldtrip to the local market to practice buying some tropical fruits of Vietnam.
At VLS, our teachers always try to create an interactive learning environment consisted of practices, simulations, scenarios role-playing activities that mirror real life situations.
Therefore, after 30 hours learning Vietnamese at VLS, Joseph, Venetia and Hiroko are now confident to communicate in Vietnamese with the vendors. They even know how to bargain just like the local here.
Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

20/09/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments