VLS Family Day | Ngày hội gia đình VLS

Like always, Summer is the best time of the year to have a company outing.
Good food, fun games and a beautiful campground are all we need to relax, unwind, bond and enjoy.
————-
Mùa hè – mùa của những chuyến du lịch, tiếng cười và niềm vui.
Đồ ăn đặc sản địa phương ngon tuyệt, trò chơi tập thể vui nhộn và bãi cắm trại tuyệt đẹp là những trải nghiệm mà đại gia đình VLS đã có trong chuyến đi vừa qua.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

17/06/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments