Vietnamese Culture: Những con phố nước ngoài giữa lòng Sài Gòn | Little foreign towns in Saigon

[Vietnamese below]
No need to travel abroad but you can still have the feeling of it. Go visit some little foreign towns in Saigon where restaurants and shops are built in the style of a specific country, such as Japan, China, Korea, etc.
Save the list below!
– Japan town: Lê Thánh Tôn and Thái Văn Lung area
– China town: Chợ Lớn area which is located mainly in District 5,6 and 11.
– Korea town: District 7 area
– Western town: Bùi Viện, Phạm Ngũ Lão and Đề Thám area.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

—————
Chẳng cần phải đi đâu xa mà vẫn có thể tìm thấy không khí hay cảnh vật nước ngoài, Sài Gòn có những con đường hay dãy phố đặc biệt mà ở đó những nhà hàng, cửa tiệm được xây dựng theo phong cách của các quốc gia khác nhau – đem lại cảm giác cho người tham quan như đang ở chính quốc gia đó.
Bạn có biết những con phố đó không? Lưu ngay những địa chỉ bên dưới nha.
– Phố Nhật: Lê Thánh Tôn và Thái Văn Lung Street.
– Phố Tàu: Khu Chợ Lớn ở quận 5,6,11
– Phố Hàn: Khu vực quận 7
– Phố Tây: Bùi Viện, Phạm Ngũ Lão, Đề Thám

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

09/02/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments