Teaser | The Highlights of March Vietnamese Camp

[Vietnamese below]

Let’s hit the road and unplug ourselves from our daily grind.

You’re invited to join us at our “The Highlights of March Vietnamese Camp” on March 20-21, 2021 at Trị An Lake. Aside from the enchanting nature, the crackling campfire, amazing BBQ party, festive karaoke night, colorful ghost makeup contest, fun Vietnamese traditional folk games, Vietnamese language and culture activities and much more are also waiting for you.

Let’s have fun, reset and refresh ourselves for the new year, new decade, new journeys.
Please click on the RSVP links below to reserve your spot TODAY. Reservation is based on a first-come-first-served basis and early-bird discounts are available for only a short period of time, so DON’T WAIT!
Reservation: https://forms.gle/uvCyQxk7gxFcGMYa9

https://www.youtube.com/watch?v=QhhOhPOZXKk
Teaser Vietnamese Camp: The Highlights of March

Vietnamese Camp – Điểm Sáng Tháng Ba
Quẳng gánh lo đi và bắt đầu hành trình chinh phục một năm mới đầy những hứa hẹn. ĐIỂM SÁNG THÁNG BA, một hoạt động ngoại khóa nằm trong chuỗi chương trình VIETNAMESE CAMP tại Lành Farm, sẽ là một khởi đầu đầy thú vị của hành trình này.

Ngày 20 và 21 là điểm vàng son của tháng 03 để chúng ta trải nghiệm những hoạt động vui chơi đậm chất văn hóa truyền thống, thưởng thức các món ăn địa phương và chiêm ngưỡng vẻ đẹp bình yên của hồ Trị An.

ĐIỂM SÁNG THÁNG BA – VIETNAMESE CAMP không chỉ mang lại cho chúng ta những trải nghiệm thuần chất Việt Nam mà còn truyền tải thông điệp rằng hãy sống để trải nghiệm và làm mới lại chính mình để tiếp tục chinh phục hành trình của bản thân trong năm mới này nhé!
Hãy nhanh tay đăng ký tham gia tại đường link
https://forms.gle/uvCyQxk7gxFcGMYa9

#VLS #truongtiengvietsaigon #vietnamesecamp #vietnamesetraditionalfood #outdooractivities

 #camping #trainghiem #campsite

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

09/03/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments