Useful Phrases & Expressions in Vietnamese Northern, Central and Southern Dialect

Tiếng Việt Bắc – Trung – Nam | Vietnamese Northern, Central and Southern Dialect

Cùng VLS theo dõi video dưới đây để xem một số cụm từ/cách diễn đạt khác nhau về cùng một vấn đề/sự việc trong tiếng Việt ba miền với sự góp mặt của 3 học viên vô cùng đáng yêu: Tom, Jen Tran và Harris nhé!

The video is about the phrases/expressions in Vietnamese Northern, Central and Southern accent.

Let us see how well Harris, Jen and Tom speak Vietnamese.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

28/04/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments