Useful Phrases & Expressions in Vietnamese Northern, Central and Southern Dialect [Part 2]

[English below]

Các bạn đã theo dõi phần 1 của video Tiếng Việt Bắc – Trung – Nam về các cụm từ/cách diễn đạt quen thuộc của tiếng Việt chưa?

Nếu có thì chắc chắn bạn không nên bỏ lỡ phần 2 này với các câu nói thú vị và hấp dẫn không kém.

Nào, cùng Tom, Jen và Harris dạo quanh ngôn ngữ các miền trên đất nước Việt Nam nhé!

Part 2 of Vietnamese Northern, Central and Southern which is about familiar phrases or expressions in Vietnamese is aired now.

Let’s join Tom, Jen and Harris to know more about dialects used in each area of Vietnam.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

12/05/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments