Tiếng Việt Đi | Let’s Vietnamese: Phượt Bến Tre cùng Andrew [Phần 2]

Tèn ten! Các bạn còn nhớ hành trình về Bến Tre của Andrew, một chàng trai người Mỹ thích phiêu lưu và học hỏi những điều mới lạ không?

Nếu có thì hẳn là bạn đã biết hành trình ấy chưa kết thúc đúng không nào?

Không chờ đợi thêm nữa, cùng theo dõi tiếp hành trình thú vị ấy của Andrew nha!

This is the next part of the journey to Bến Tre of Andrew, who loves adventures and learning about Vietnamese culture and language.

Let’s follow him and learn how to cook “bánh xèo miền Tây”!

 

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

10/10/2020

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments