Tiếng Việt Đi | Let’s Vietnamese: Chợ Lớn Tour with David

[English below]

David – đến từ Canada – là học viên chi nhánh quận 7 của VLS.

Vì có ông nội là người Việt Nam nên David rất muốn học tiếng Việt và tìm hiểu kỹ hơn về văn hóa Việt Nam.

David đã có cơ hội được tham quan Chợ Lớn cùng VLS với “hướng dẫn viên” cô Phúc – một giáo viên đã cộng tác với VLS từ năm 2004 đến nay và đặc biệt rất yêu và am hiểu về Sài Gòn.

Cùng theo dõi video xem David đã có những trải nghiệm nào trong chuyến đi này nha.

Các địa điểm trong video | Locations mentioned on the video:

Hẻm Hào Sỹ Phường

Chùa Ông (Nghĩa An Hội Quán)

Chùa Bà Thiên Hậu

Phố Thuốc Bắc

Phố văn phòng phẩm

Chợ vải Soái Kình Lâm

Nhà Thờ Cha Tam

David – from Canada – is a student at VLS District 7 Campus.

His grandfather is Vietnamese so David really wants to learn Vietnamese and Vietnamese culture.

David had the opportunity to visit Chợ Lớn area with VLS and our special “tour guide”, Ms. Phúc – a teacher at VLS since 2004. She loves Saigon and has a lot of knowledge about Saigon to share.

Let’s follow David to see what he has experienced on this trip.

#Vietnamese #Saigontour #travel #ChợLớn #PhốLồngĐèn #Saigoncholon #VLS #Vietnameselesson #experience #culture #ChineseVietnamese

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

22/09/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments