So You Think You Can Teach Contest | Teachers’ Day

In honor of all dedicated educators at Vietnamese Language Studies (VLS) and educators across the globe, we are delighted to host the So You Think You Can Teach Contest to celebrate the upcoming Teacher Appreciation Day. This time, the roles are reversed.

You are invited to deliver a 30-minute (max) lesson, teaching your language to a 5-10-person group of VLS teachers, staff and students. You get to decide the lesson topic and format. Just keep it appropriate.

PRIZES:
1st place: 5,000,000 VND scholarship
2nd place: 3,000,000 VND scholarship
3rd place: 1,000,000 VND scholarship

Nhân dịp kỷ niệm ngày Nhà giáo Việt Nam 20/11 và 26 năm thành lập trường Tiếng Việt Sài Gòn – VLS, chúng tôi xin gửi đến anh/chị một cuộc thi rất thú vị: Bạn dạy được mà, qua đó anh/chị sẽ được thử một lần đứng ở vị trí người giáo viên và chia sẻ đam mê giảng dạy để mang ngôn ngữ của anh/chị đến gần với mọi người hơn.

Còn chờ đợi gì nữa? Hãy trở thành giáo viên ngôn ngữ của một lớp nhóm từ 5 đến 10 học viên bao gồm các giáo viên, nhân viên và học viên của VLS.

Our students conversed the roles with our teachers for a day

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

09/11/2020

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments