Saigon Life: Hoa kèn hồng

Have you ever noticed the beauty of “hoa kèn hồng” along Điện Biên Phủ, Hoàng Sa – Trường Sa, Võ Văn Kiệt street?
As a light-loving plant, a Saigon with sunshine around the year is a good condition for “hoa kèn hồng” to bloom beautifully and colorfully.
Many “photographers” take advantage of “hoa kèn hồng” beauty to create very great pics that you can find another corner of Saigon.
If you have any photos of “hoa kèn hồng” in Saigon, please don’t forget to share with us!

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

—————-
Bạn đã bao giờ để ý đến nét đẹp vô cùng dễ thương của loài hoa này dọc các con đường Điện Biên Phủ, dọc bờ kè Hoàng Sa – Trường Sa, Võ Văn Kiệt chưa?
Là loài cây ưa ánh sáng, nên những cung đường rực nắng của Sài Gòn tạo điều kiện cho hoa bung nở rất đẹp và sặc sỡ.
Nhiều bạn trẻ đã tận dụng vẻ đẹp này của hoa kèn hồng và cho ra đời nhiều bức hình rất đẹp mà qua đó bạn sẽ thấy được một vẻ đẹp khác của Sài Gòn.
Nếu bạn cũng có những bức hình liên quan đến hoa kèn hồng thì đừng quên chia sẻ cho VLS với nhé!

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

26/04/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments