Online Event: Reason Until Chosen Debate

[English below]

Cuối tuần vừa qua, VLS đã tổ chức một chương trình phản biện online với chủ đề khá nóng hổi “Bỏ phố về quê”. Người chơi được chia thành 2 đội, một đội ủng hộ quan điểm này và một đội phản biện.

Những học viên của VLS đã thể hiện quá xuất sắc trong chương trình này khi dùng những từ ngữ cực hay ho, những cấu trúc ngữ pháp phức tạp và đưa ra ý kiến phản biện lại đối phương ngay lập tức mà không cần bất cứ thời gian chờ đợi hay suy nghĩ.

Cùng VLS xem lại “màn trình diễn” quá đỗi xuất sắc này nha.

Our Reason Until Chosen Debate which took place last weekend was a great success.

The debate topic was “bỏ phố về quê” which describes the current trend/movement of people moving back home to the countryside and start anew.

Both of our debate teams did not only do a wonderful job presenting their arguments but also showcase their great Vietnamese language skills.

Let’s watch their excellent performance and share with us your take on this topic.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

04/09/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments