Online Event: Summer E-Soirée | Recap

Sự kiện Online Summer E-Soirée

Nhằm kết nối các anh/chị học viên, đặc biệt là những học viên online, VLS đã tổ chức 3 sự kiện trong chuỗi sự kiện online – VLS Summer E-Soirée trong tháng 7 và tháng 8.

Chuỗi sự kiện như một cầu nối giúp VLS và các anh/chị học viên được gặp mặt, làm quen và tìm hiểu về nhau nhiều hơn.

Hãy cùng xem lại những khoảnh khắc đáng nhớ của chuỗi sự kiện vừa qua và đừng quên đón chờ những sự kiện khác của VLS trong tương lai nha.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Summer E-Soirée Online Event

In order to connect our students, especially the online ones, VLS have organized 3 events in the series of online events – VLS Summer E-Soirée in July and August.

The series is a chance for us to meet, greet and get to know and learn more about each other.

Let’s get back to the memorable moments of the events and don’t forget to look forward to other VLS events in the future.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

16/08/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments