Mùng 2 Tết – hoa cỏ rực rỡ tại VLS

[English below]

Sắc vàng của hoa cúc, cam vàng của quả quất và sắc đỏ của hoa mào gà—những loại cây đặc trưng của Tết cổ truyền Việt Nam đang cùng nhau khoe sắc, mang đến sắc xuân rực rỡ và vui tươi cho không gian của VLS quận 1.

Tết Tân Sửu của các bạn có đỏ rực và vàng tươi như thế này chưa? Nhớ chia sẻ với VLS những hình ảnh đón xuân rộn ràng của mình nhé!

Many decorations with bright colors, especially plants and flowers, put up during the Tết holiday, Vietnamese Lunar New Year, carry special meanings. The yellow chrysanthemums, yellowish-orange kumquat tree and the red celosias symbolize life, growth, health, luck and prosperity. These colorful plants and flowers have brightened up our main VLS office, creating a festive atmosphere.

How about your Tết? Let’s share our colorful Tết pictures, and celebrate this joyful occasion together.

We wish you a new year full of blessings. Happy the 2nd day of Vietnamese Lunar New Year.

 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

13/02/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments