Charity Mooncake Workshop

Traditional moon cakes are regarded as an an indispensable delicacy during the Mid-Autumn Festival season.

Imagine sitting with your friends and loved ones under the moonlight, enjoying the sweet mooncakes and a cup of tea as you admire the bright, mesmerizing moon.

Join us to learn about the meaning of moon-cakes and how to make them from scratch.

Bánh trung thu có lẽ là món ăn không thể thiếu trong mỗi dịp Tết Trung Thu của mỗi gia đình Việt bởi nó mang một ý nghĩa hết sức đặc biệt, đó là mong cầu cho mọi điều trong cuộc sống được tròn đầy, viên mãn.

https://www.youtube.com/watch?v=3PxoXSBlV_4

Vừa nhâm nhi miếng bánh trung thu do chính tay mình làm nên, vừa thưởng trăng với gia đình, người thân và bạn bè trong dịp Tết đoàn viên thì còn gì vui và hạnh phúc hơn đúng không ạ?

Vậy nên hãy đăng ký tham gia workshop làm bánh trung thu cùng VLS để được tự tay nhào nặn những chiếc bánh trung thu truyền thống và còn góp phần cho quỹ từ thiện trung thu 2020 của VLS nữa nhé!

 

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

13/09/2020

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments