Making Bánh Chưng, Bánh Tét Workshops

Nhắc đến Tết cổ truyền của người Việt Nam thì chắc chắn không thể không nhắc đến bánh chưng, bánh tét.

Đối với người Việt, được tụ tập gói bánh chưng, bánh tét cùng gia đình là trải nghiệm đặc biệt bởi bánh chưng, bánh tét không chỉ đơn thuần là món ăn mà nó còn là dấu hiệu của niềm vui, sự đoàn tụ và sự khởi đầu cho một năm mới đầy hân hoan.

VLS sẽ giúp bạn có được những trải nghiệm đặc biệt ấy ngay tại 2 chi nhánh của VLS.

Đặt chỗ ngay hôm nay để tham gia cùng VLS nhé!

When it comes to Tết, bánh chưng (the cube-shaped rice cake) and bánh tét (the cylindrical-shaped rice cake) are the must-have food. They are the soul of Tết, representing Vietnamese tradition and culture.

How our bánh chưng, bánh tét workshops taken place.

Eating bánh chưng and bánh tét during Tết is a must. However, the experience is not complete without making them yourself.

Join us at our upcoming workshops and make bánh chưng and bánh tét from scratch.

Limited space available! Make your reservation TODAY.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

23/01/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments