Lotus Leaf Eco-Art Workshops

Lotus flowers emerge from the mud to grow and bloom whole, beautiful and unstained.

Each lotus leaf has its distinctive pattern like a human fingerprint.
Let the lotus leaves and their beautiful uniqueness be the canvas for YOUR imagination, YOUR tone, YOUR texture, YOUR color, YOUR composition and YOU.

Join us at this workshop to bring home your lotus art piece embedded on a wallet, a notebook, a woven bag or a canvas picture.

All net proceeds will be donated to VLS charity fund, sponsoring the upcoming 2020 Mid-Autumn charity trip.

https://www.youtube.com/watch?v=n580i5I37rk

Tuy sinh ra từ chốn bùn lầy, hoa sen vẫn vươn lên mạnh mẽ và tỏa hương khoe sắc rực rỡ.

Những đường gân trên những chiếc lá sen cũng giống như vân tay con người – đều là duy nhất. Vì thế hãy đến với workshop lần này với VLS để sở hữu những tác phẩm nghệ thuật xanh độc nhất do chính bạn tạo nên từ chiếc lá sen.

Những nghệ nhân từ #Ecolotus sẽ hướng dẫn bạn quy trình trồng và thu hoạch sen để cho ra những chiếc lá, những bông hoa sen với kích thước và màu sắc mong muốn. Và tất nhiên là cách để trang trí chúng lên chính sản phẩm mà bạn mong muốn sở hữu.

Tất cả các khoản tiền thu được từ workshop đều được đóng góp cho chương trình từ thiện trung thu 2020 của VLS.

Đăng ký tham gia ngay cùng VLS nhé!

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

19/09/2020

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments