Learn Vietnamese Online: Vietnamese Family Tree

[Vietnamese below]

In Vietnamese family, people address each other basing on three main 3 factors: paternal or maternal (dad’s side or mom’s side), gender, and age.

This Vietnamese family tree will show you a typical addressing way for a Southern family.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

———

Trong các gia đình Việt, việc xưng hô giữa các thành viên trong gia đình thường dựa vào 3 yếu tố: Bên nội hay bên ngoại, giới tính và tuổi tác.

VLS hy vọng hình ảnh cây thư mục này sẽ giúp bạn có hiểu rõ hơn về cách xưng hô phổ biến của một gia đình ở miền Nam Việt Nam nha.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

08/10/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments