Learn Vietnamese Online: Soccer Terminologies

[Vietnamese below]

The WORLD CUP season is here!

So there’s no better time than this to learn some Vietnamese soccer terminologies.

VLS hope that in the future when you’re watching a soccer match or talking to a friend of yours about soccer, you will start recognizing these words or even start using them.

Don’t forget to click to this link to get a SUMMER GIFT from VLS: https://vlstudies.com/vietnamese-language-classes-and-opi-opic-preparation-programs/

Hòa cùng không khí sôi nổi của vòng loại World Cup 2022, hãy cùng VLS học các từ vựng chỉ các vị trí trên sân bóng đá nhé.

VLS tin rằng sau video này, bạn có thể tự tin để sử dụng các từ vựng này khi xem 1 trận bóng đá hay nói chuyện với bạn bè đấy.

Và cũng đừng quên bấm vào link này để nhận món quà cho hè này từ VLS nha: https://vlstudies.com/vietnamese-language-classes-and-opi-opic-preparation-programs/

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

10/06/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments