Learn Vietnamese Online: NƯƠNG TỰA

Nương tựa là một động từ ý chỉ hành động hỗ trợ, quan tâm qua lại lẫn nhau giữa người với người (có thể không phải là ruột thịt), đặc biệt là trong những lúc khó khăn, hoạn nạn.
“Nương tựa” is a verb refer to mutual support and care between people, especially in the difficult time.
Example:
Thằng bé mồ côi cha mẹ từ nhỏ, không biết nương tựa vào đâu.
He was orphaned at a young age so he hasn’t been having anyone to “nương tựa”.
Chúng tôi chỉ là anh em nương tựa.
We are in a “nương tựa” relationship only.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

29/03/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments