Learn Vietnamese Online: How to Say “to Wash” in Vietnamese

[English below]

“To wash” là một động từ thường gặp trong đời sống hằng ngày, tuy nhiên động từ này lại có rất nhiều cách dùng cho các vật dụng, đồ dùng khác nhau trong tiếng Việt.

Video dưới đây, với câu chuyện dựa trên truyện cổ tích Tấm Cám, chắc chắc sẽ giúp bạn hiểu rõ hơn các cách dùng của “to wash” trong tiếng Việt.

Cùng theo dõi với VLS nha.

“To wash” is a verb popularly used in daily life. In Vietnamese, “to wash” have different translation versions.

The video with a skit based on a very famous Vietnamese folktale, Tấm Cám, will help you to learn how Vietnamese people use “to wash” in daily-life conversations.

Let’s enjoy the video.

 

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

23/08/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments