Learn Vietnamese Online: Hoàng hôn

[Vietnamese below]
“Hoàng” is yellow.
“Hôn” is the time when the sun goes down and night begins.
“Hoàng hôn” is the time when the sun goes down, the sun light is getting weaker and night begins.
Ví dụ:
Hoàng hôn trên biển rất đẹp.
The sunset on the beach is so beautiful.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

—————
Hoàng là “màu vàng”
“Hôn” là “chiều hôm”
Hoàng hôn nghĩa là chiều hôm khi trời bắt đầu ngả vàng, lúc khoảng thời gian mặt trời mới lặn, ánh sáng yếu ớt và mờ dần.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

10/05/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments