Learn Vietnamese Online: Different Languages – Similar Pronunciation

[English below]

Series “Different Languages – Similar Pronunciation” đã quay lại với phiên bản so sánh tiếng Hàn và tiếng Việt. Đồng hành cùng video lần này với VLS là anh Lee Hangil (anh Tuấn) – một học viên Hàn Quốc, đã học tiếng Việt với VLS được hơn 1 năm. Bật mí siêu xịn là anh đã đạt được chứng chỉ OPIc trình độ Low Advanced trong kỳ thi vừa rồi.

Cùng theo dõi video nhé!

New episode of “Different Languages – Similar Pronunciation” series is aired with the comparison of Korean and Vietnamese.

Anh Lee Hangil (Tuấn), who is from Korea, will accompany by us in this video.

One fact about him is that he has been learning Vietnamese with VLS for over a year and he finally got his Advanced Low OPIc Certificate.

Let’s enjoy the video.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

26/08/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments