Learn Vietnamese Online: Bình minh

[Vietnamese below]
“Bình minh” is a Sino-Vietnamese in which:
“Bình” means peace.
“Minh” means bright.
“Bình minh” or “rạng đông” is the time of day when light first appears, when the sun is still below the horizon.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

—————-
Bình minh là một từ gốc Hán, trong đó:
“Bình” nghĩa là yên ổn.
“Minh” nghĩa là sáng.
Bình minh hay còn được gọi là rạng đông là thời điểm hừng đông, lúc mặt trời vẫn còn nằm ở dưới đường chân trời, chỉ có các tia sáng yếu xuất hiện.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

10/05/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments