Learn Vietnamese Online: Ăn diện

“Ăn diện” hay có thể nói vắn tắt là “diện” nghĩa là chăm chút cho vẻ bề ngoài, đặc biệt là khi đi đến những sự kiện quan trọng.
“Ăn diện” or “diện” is to take care of your appearance, especially when going to important events, or occasions.
Example: A: Hôm nay ăn diện quá ta, chuẩn bị đi đâu hả?
B: Ừa, hôm nay tớ đi đám cưới của anh trai.
**********
A: You look so dressed-up today, are you going to an event?
B: Yes, I am going to my brother’s wedding.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

24/06/2022

You May Also Like…

guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
三五笑话
三五笑话
3 days ago

不知道说啥,开心快乐每一天吧!