Jason Luong and the gift for Ms. Dung

Another artwork of Jason and his girlfriend for his teacher at VLS, cô Dung.
Look at her smiles on the picture, they are one, aren’t they?
So, don’t forget to give Jason and his girlfriend a thumbs up for this perfect artwork.
Last time, he gave cô Hòa a portrait of her which you can see again in this post: https://www.facebook.com/vlstudies/posts/4860496884078816

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

————-
Bức chân dung gạo tuyệt đẹp tiếp theo mà anh Jason và bạn gái đã tự tay làm trong nhiều ngày để tặng cho cô giáo của mình – cô Dung.
Nhìn nụ cười tươi của cô Dung trong cả bức tranh gạo và bức hình này xem ạ, quá giống phải không ạ?
Vậy nên đừng quên nhấn một “like” cho anh Jason và bạn gái anh nhé mọi người.
Bức tranh đầu tiên là dành cho cô Hòa, bạn có thể xem lại bức chân dung tại bài viết này nha: https://www.facebook.com/vlstudies/posts/4860496884078816

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

19/05/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments