In-person Lessons Will be Resumed Next Month

[English below]

Lớp học trực tiếp đã được phép mở lại vào tuần sau, bắt đầu vào 1/3 nha các anh chị, các bạn học viên VLS ơi!

Mình sắp được gặp nhau lại rồi!

Hôm nay cái cây này ở sảnh VLS đã chín vàng rồi và trông rất là đẹp. Hy vọng tuần sau khi mọi người trở lại thì cái cây này vẫn còn ở đây.

Các anh chị muốn học từ và cách nói mô tả về cái cây này không? Cùng VLS khởi động cho việc học tiếng Việt bắt đầu vào tuần sau nào!

Các anh chị hãy nhấp vào từng hình trong bài viết để trả lời câu hỏi cùng VLS nhé!

Everyone, in-person classes will be resumed starting from next week, March 1.

We are going to meet each other soon ^^

Today, the kumquat tree at VLS lobby is turning yellow and looks very beautiful. Hopefully, the tree will be still there next week to see our reunion.

Let’s learn some words and phrases to describe about this tree by doing this fun quiz with VLS!

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

25/02/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments