How Vietnamese People Carry Things on Their Motorbikes

[English below]

Vietnamese Culture: Kỹ nghệ chở đồ trên xe máy của người Việt | How Vietnamese carry things on their motorbikes

Xe máy là phương tiện giao thông phổ biến nhất của người Việt Nam.

Ngoài là phương tiện chở người, bạn có thể dễ dàng bắt gặp trên đường phố những hình ảnh chở hàng hóa, đồ dùng, … vừa nguy hiểm nhưng cũng không kém phần hài hước và mang đậm dấu ấn người Việt.

Cùng VLS điểm qua một số hình ảnh lượm lặt trên mạng và nếu bạn có chụp được những khoảnh khắc như vậy thì đừng quên chia sẻ với VLS nhé!

Motorbike is the most popular transportation mode in Vietnam, which is not only used to transport human but everything.

You can easily catch the funny image of carrying goods, animals, utensils, etc. by motorbikes in Vietnam streets.

Let’s take a look at some photos below with VLS.

If you have such photos taken by yourself, don’t forget to share with VLS!

Photo source: Internet

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

03/03/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments