How convenient of learning Vietnamese online?

[English below]

Học tiếng Việt online có gì thú vị và tiện lợi?

Việc học online có lẽ đã trở thành một lựa chọn thuận tiện cho rất nhiều người, đặc biệt trong 2 năm trở lại đây.

Vậy học online, đặc biệt là học ngôn ngữ online thì có điều gì thú vị và tiện lợi? Hãy cùng xem một vài ý kiến của anh Steven – học viên đã học tiếng Việt online với VLS trong 3 năm qua – về việc học online nha.

Online learning has probably become a convenient option for many people, especially in the past 2 years.

So, how interesting and convenient of learning online, especially learning languages online?

Let’s watch the video of Steven, who has been studying Vietnamese online with VLS for the past 3 years, to see how he thought about it.

 

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

24/08/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments