Happy New Year 2022

Happy New Year! Chúc mừng năm mới 2022

2021 is a tough year but VLS is so glad and grateful to have the support and accompanying from our students, clients, partners, teachers and staff.

At the moment of New Year’s Eve, we would like to send our best wishes to all of you.

May the New Year bless you with health, wealth, and happiness.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

——————

Năm 2021 đầy những khó khăn và thử thách đã trôi qua.

VLS luôn cảm thấy thật may mắn và biết ơn vì mỗi bước đi của mình đều có sự đồng hành và hỗ trợ từ những học viên, khách hàng, đối tác cũng như đội ngũ giáo viên và nhân viên VLS.

Trong thời khắc giao thừa đặc biệt này, VLS xin gửi những lời chúc tốt đẹp nhất đến tất cả mọi người.

Chúc mọi người một năm mới tràn đầy sức khỏe, hạnh phúc và tiền tài.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

#newyear #happynewyear #grateful

01/01/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments