Different Languages – Similar Pronunciation: Vietnamese – Japanese

[English below]

“Different Languages – Similar Pronunciation” là series giới thiệu các từ tiếng Việt phát âm giống/tương đồng với các ngôn ngữ khác trên thế giới.

Mở đầu cho chuỗi video này sẽ là sự xuất hiện của anh Leo, một học viên trong trang phục Kimono rất dễ thương. Qua đây hẳn bạn đã biết ngôn ngữ của anh là gì rồi đúng không ạ? Đó chính là sự tương đồng trong phát âm giữa tiếng Việt và tiếng Nhật.

Cùng VLS xem video và nhớ là đón xem các tập tiếp theo của series thú vị này nhé.

“Different Languages – Similar Pronunciation” is a new series of VLS to show you how similar in pronunciation between Vietnamese and other languages.

You definitely guess what language this video is about today when seeing Leo in his Kimono, right?

And yes, this is about the similarity of Vietnamese and Japanese.

Let’s welcome Leo, a student from Japan, who has been learning Vietnamese at VLS for about 7 months.

Let watch the video with VLS and please stay tuned for the upcoming videos in this interesting series.

 

 

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

02/08/2021

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments