Charity Lantern Workshops

The long wait is now over. WE’RE BACK!
Vietnamese Mid-Autumn Festival is around the corner and our charity lantern workshops will also come back very soon.

Join us and learn how to turn delicate, translucent paper, glue and a bamboo frame into a gorgeous traditional paper lantern. Then let your pain strokes befriend your creativity, getting your lantern colored up for this year’s lovely Mid-autumn Festival.

Register today and enjoy the art of lantern making.

https://www.youtube.com/watch?v=uQq0B4UkAa8
The lantern workshops are hold yearly at VLS during Mid-Autumn Festival

Đến hẹn lại lên, chuyến xe từ thiện của VLS lại sắp lăn bánh đến với những nơi cần sự giúp đỡ từ cộng đồng trong dịp trung thu này.

Để chuẩn bị cho chuyến đi, VLS tiếp tục tổ chức những workshop làm lồng đèn gây quỹ tại 2 chi nhánh quận 1 và quận 7.

Được tự tay thực hiện và trang trí cho những chiếc lồng đèn trong dịp trung thu thì còn gì thú vị hơn đúng không ạ? Bạn chỉ cần đến với VLS, tất cả khung, giấy màu, hồ dán, màu vẽ, cọ đều đã được chuẩn bị sẵn để bạn thỏa sức sáng tạo ra những tác phẩm nghệ thuật mang đậm dấu ấn cá nhân của bạn.

Bạn đã sẵn sàng cho buổi workshop ý nghĩa này chưa?
Đăng ký tham gia ngay với VLS nhé!

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us now to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese. 

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

19/09/2020

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments