Trò chuyện tâm tình cùng Tiến sĩ Ngô Như Bình | A meet and greet with Dr. Ngô Như Bình

[English below]
Tiến sĩ Ngô Như Bình đã công tác tại Khoa tiếng Việt của đại học Harvard 30 năm qua và là một trong số những người thầy góp phần đưa tiếng Việt đến gần hơn với thế giới.
Sau nhiều năm làm việc tại Mỹ, thầy đã có dịp trở lại Việt Nam trong thời gian vừa rồi và VLS vinh dự là một trong hai trường/trung tâm dạy tiếng Việt được thầy ghé thăm lần này.
Càng vinh dự hơn nữa khi VLS đã được thầy trao tặng cuốn sách “Vietnamese – An Essential Grammar”, cuốn sách về ngữ pháp tiếng Việt cơ bản mà thầy mới hoàn thành vào mùa xuân năm 2020.
Bật mí là thầy sẽ ghé thăm VLS vào dịp Tết Nguyên đán 2023 với lời hứa về một buổi trò chuyện kỹ hơn về cuốn sách mới này ạ.
Cùng chờ đón với VLS nhé!
Dr. Ngo Nhu Binh has worked at the Vietnamese Department of Harvard University for the past 30 years. He is one of those who have been bringing Vietnamese closer to the world.
After many years working in the US, he had the opportunity to return to Vietnam last few days and VLS was honored to be one of the two Vietnamese language schools/centers he paid a visit this time.
VLS is more honored when receiving the brand new book written by Dr. Ngô Như Bình named “Vietnamese – An Essential Grammar”.
He also made a promise to visit VLS on the occasion of the Lunar New Year 2023 with a workshop to discuss more this new book.
Let’s stay tuned for the workshop!

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

10/10/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments