2022 Mid-Autumn Charity Trip | The Forest Road Maintenance Project

[Vietnamese below]
Committed to promoting positive changes and community involvement, our VLS Team has been hosting many charity programs to bring our VLS students, corporate partners and community members together for good causes in the past 14 years.
This journey of giving and sharing has been nothing short of amazing because it has brought us to new lands, connected us with new people and given us the opportunity to learn that it is in giving that we receive.
We couldn’t be more grateful for the help and support that we’ve received every single day since we launched our series of 2022 Mid-Autumn Festival charity activities in August 2022. It’s an honor and a privilege to announce that we’ve raised 83,692,000 VND to fund our 2022 Mid-Autumn Festival Charity Trip as of August 31, 2022. We’re also in the process of working with other sponsors.
We are also very excited to share with you that, on August 26, 2022, we finally started the forest road maintenance project. There will be many more activities happening from now to the charity event on August 10-11, 2022.
We look forward to having you join us on this meaningful trip.
A big thanks to the following kind-hearted individuals and organizations:
PCGolf
Trọng Tín Company
Conrad Gaira
David Vu
Dương Thị Ngọc Trinh
Dylan Jenkins
Himoro Kazuki
JHJAA
Lee Adams
Lê Anh Tú
Lê Thị Thanh Thảo
Lữ Thúy Hằng
Mai Thị Thanh Thùy
Michael Peter Wekezer
Nguyễn Cao Hồng Duyên
Nguyễn Duy Mai Anh
Nguyễn Nam Thuận
Nguyễn Thị Hồng Mai
Peggy Lam
Phan Trần Cát Lai
Sameshima Miwako
Sara Chadi Refai
Sidi Benlarbi
Stephen Turban
Thái Công Tín
Thomas Sweeney
Trần Văn Đạt
Trần Văn Nhiên
And many other ANONYMOUS donors

Ngoài việc cung cấp các khóa học ngôn ngữ và văn hóa Việt Nam, VLS thường xuyên tổ chức những hoạt động cộng đồng và xã hội nhằm kết nối học viên, đối tác và cộng đồng trong suốt hơn 14 năm qua.
Hành trình chia sẻ này đã giúp VLS có cơ hội được đặt chân đến những vùng đất mới, kết nối với bà con và giúp VLS hiểu thêm ý nghĩa của việc “cho đi chính là nhận lại”.
VLS xin gửi lời cảm ơn chân thành đến những sự đóng góp, ủng hộ của các cá nhân và doanh nghiệp trong tháng 8/2022 này khi VLS khởi động chuỗi sự kiện gây quỹ cho chương trình từ thiện Trung thu 2022. VLS xin vui mừng thông báo số tiền mà chúng ta đã cùng nhau đóng góp được cho tới thời điểm hiện tại là: 83,692,000 VND và hiện VLS vẫn đang tiếp tục quá trình kết nối với một số Nhà tài trợ khác.
Nhờ sự đóng góp này, việc cải tạo đường cho bà con Ấp 2 đã và đang được thực hiện từ ngày 26/08/2022 và dự kiến sẽ tiếp tục trong những ngày tới. Ngoài hoạt động cải tạo đường, Chương trình từ thiện Trung thu 2022 vào ngày 10, 11/09/2022 của VLS sẽ còn có rất nhiều hoạt động ý nghĩa khác.
VLS rất mong có sự góp mặt của các bạn trong chương trình cộng đồng này.
🔷Đăng ký tham gia Chương trình từ thiện Trung thu 2022 ngày 10-11/9/2022: https://forms.gle/RZ8dZdxgunAiUUas8
VLS xin gửi lời cảm ơn đến những cá nhân và doanh nghiệp đã đồng hành, ủng hộ và đóng góp cho quỹ từ thiện của chương trình từ thiện Trung thu 2022 do VLS tổ chức:
Biti’s
Lành Farm
PCGoft
Công ty Dược Phẩm Trọng Tín
Conrad Gaira
David Vu
Dương Thị Ngọc Trinh
Dylan Jenkins
Himoro Kazuki
JHJAA
Lee Adams
Lê Anh Tú
Lê Thị Thanh Thảo
Lữ Thúy Hằng
Mai Thị Thanh Thùy
Michael Peter Wekezer
Nguyễn Cao Hồng Duyên
Nguyễn Duy Mai Anh
Nguyễn Nam Thuận
Nguyễn Thị Hồng Mai
Peggy Lam
Phan Trần Cát Lai
Sameshima Miwako
Sara Chadi Refai
Sidi Benlarbi
Stephen Turban
Thái Công Tín
Thomas Sweeney
Trần Văn Đạt
Trần Văn Nhiên
Và nhiều Nhà tài trợ giấu tên khác.

Hãy đến với Vietnamese Language Studies ngay hôm nay để không chỉ học tiếng Việt mà còn cả văn hóa, truyền thống, ẩm thực, con người và rất nhiều điều thú vị khác của Việt Nam. Vietnamese Language Studies (VLS) là một trong những trung tâm hàng đầu tại Thành phố Hồ Chí Minh (Sài Gòn) trong lĩnh vực giảng dạy tiếng Việt và văn hoá Việt cho người nước ngoài và Việt Kiều.

Join Vietnamese Language Studies (VLS) today to not only learn Vietnamese language but also Vietnamese culture, traditions, history, cuisine, people and many other interesting aspects of Vietnamese. As a leading Vietnamese language center in Ho Chi Minh City (Saigon), we offer a wide selection of personalized online and in-person Vietnamese language lessons ranging from beginner to advanced levels. Contact us today to not only learn more about our Vietnamese programs but also join our community of expatriates, businesses, organizations, international students, travelers, overseas Vietnamese and local Vietnamese.

31/08/2022

You May Also Like…

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments